top of page

Support

Verzend en retourbeleid

Verzendbeleid

Tijdens het bestelproces bieden wij een aantal mogelijkheden om jouw schilderij(en) te bemachtigen.

Binnen een straal van 50km vanaf Hoofddorp
Binnen een straal van 50km vanaf Hoofddorp hanteren wij een tarief van 75 euro. Binnen 1-2 werkdagen komen wij jouw kunstwerk(en) brengen. Dit geldt voor kunstwerken tot 100 x 120 cm. Grotere kunstwerken worden per koerier bezorgd en dan is de prijs afhankelijk van de exacte afstand van het bezorgadres en het formaat/gewicht.

Vanaf 50 km vanaf Hoofddorp / rest van Nederland

Vanaf 50km zijn de bezorgkosten 125 euro. Wij bezorgen in heel Nederland. Alleen de waddeneilanden vragen een speciale afspraak (iets langere levertijd). In principe bezorgen wij binnen 4 werkdagen. Dit geldt voor kunstwerken tot 100 x 120 cm. Grotere kunstwerken worden per koerier bezorgd en dan is de prijs afhankelijk van de exacte afstand van het bezorgadres en het formaat/gewicht.

Zelf ophalen in het atelier in Hoofddorp
Zelf ophalen is gratis en kan in principe 7 dagen per week. Wel een afspraak maken want anders zijn we er misschien niet.
 

Retouren

Binnen 14 dagen na aankoop bestaat de mogelijkheid om een schilderij te retourneren of om te ruilen. Je krijgt de aankoopkosten van het schilderij retour (mits in perfecte staat). Bezorgkosten worden niet vergoed.

Terugbetaling

Binnen 5 werkdagen nadat het schilderij weer terug is en gecontroleerd op eventuele beschadegingen.

Bestellen vanuit het buitenland.

Dit kan mits het in België of Duitsland is. Schilderijen worden dan per koerier verstuurd. Verzendkosten op basis van en maatwerk offerte. Kunst bestellen uit andere landen binnen of buiten Europa? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Elk land heeft weer eigen regelgeving voor het invoeren van kunst.

bottom of page